Baba-Mama Program 

A gyermek jövője és az édesanya egészsége 

babamama_pic01.pngEgy újszülött érkezése mindig nagy öröm a családban. Az aprócska kezeket, a dundi lábacskákat látva alig tudjuk elképzelni, hogy egyszer majd ő is nagy lesz, tanulni, majd dolgozni fog. A szülői szeretet a legfontosabb támogatás, amit egy gyermek élete során kaphat. Ezt nem pótolhatja semmi, pénzre sem váltható. Gyermekünk jövőjének biztosításához azonban éppúgy szükséges a megfelelő anyagi háttér is. Ebben nyújthat segítséget az AEGON Baba-Mama Program, melynek keretében a szülők egyszerre gondoskodhatnak gyermekük jövőjéről és az édesanya egészségével kapcsolatosan felmerülő költségek fedezetéről.

biztositas_megtakaritas

A Baba-Mama Program 

egy olyan átfogó életbiztosítási program, amely a halálesetre szóló szolgáltatás mellett, a hozzá köthető kiegészítő biztosításokkal segítséget adhat a biztosított szülőt érintő baleset, kórházi kezelés, műtét vagy hosszantartó más betegség esetére is. A program emellett megtakarítással is kombinálható, amit a szülők gyermekük továbbtanulására, majd önálló életkezdésének megkönnyítésére fordíthatnak.

holgyeknek
csaladosoknak

Kinek ajánljuk? 

Elsősorban azon édesanyáknak, fiatal pároknak és szülőknek:

  • ahol újszülöttel bővült a család és szeretnék elkezdeni gyermekük jövőjének megalapozását,
  • akik szeretnének felkészülni a kifejezetten nőket érintő egészségügyi problémák kezelésével kapcsolatos költségekre,
  • és akik egy nem várt tragédia esetére is szeretnének felelősségteljesen gondoskodni családjuk anyagi biztonságáról.

nem_ajanljuk

Kinek nem ajánljuk az életbiztosítási szerződést? 

  • Aki megtakarításához bankbetétet keres, vagy rövid távon szeretne megtakarítani.
  • Aki nem kíván gondoskodni saját vagy családja biztosítási védelméről.

iskolaztatashoz

A gyermek taníttatásának finanszírozására 

Az általános iskola még nem feltétlen jelent szükségszerűen nagy megterhelést a családi kasszának, de ha gyermekét már ekkor speciális képzésben kívánja részesíteni, már mélyebben a zsebébe kell nyúlnia. A középiskolában ezen kiadások csak tovább nőnek. Ezt követi a gyermek életpályája szempontjából egyik legmeghatározóbb döntés, hogy melyik felsőoktatási intézményben folytassa tanulmányait. A hazai intézmények mellett a külföldi egyetemek is nyitva állnak a magyar diákok előtt, a kérdés csupán az, hogy a család tudja-e finanszírozni a gyermek által áhított képzést. Erre az igen fontos szülői feladatra egy időben meghozott döntéssel, egy befektetést is tartalmazó életbiztosítással lépésről lépésre felkészülhet.

elso_otthonhoz

Hogy a nagybetűs élet is jól kezdődjön 

Jól tudjuk, hogy a szülők dolga és a kiadások sora nem ér véget azzal, hogy a gyermek befejezte tanulmányait. Önálló életkezdéséhez továbbra is szüksége lehet szülei támogatására: az első autó, majd lakás megvásárlásához, berendezéséhez, és persze ne feledkezzünk meg az esküvőjéről sem. Az AEGON Baba-Mama Program ebben is segítségére lehet.

csaladrol_valo_gondoskodas

A család anyagi biztonságának megteremtéséhez 

Nem várt esetek, tragédiák mindannyiunk életében bekövetkezhetnek, ezért érdemes és fontos végiggondolnia azt, hogy egy váratlan haláleset bekövetkeztekor miként segíthet egy életbiztosítás. Vajon mekkora összegre lenne azonnal szüksége ahhoz, hogy gyermekéről, családjáról továbbra is gondoskodhasson, ha az egyik szülő vagy a családfenntartó jövedelme kiesne? Az AEGON Baba-Mama Programmal akár azt is megteheti, hogy kezdetben – amikor a csecsemő érkezésével a család anyagi lehetőségei esetleg szűkösebbek – csupán a halálesetre szóló szolgáltatásért fizet. Később pedig, már a biztosítás megtakarítási lehetőségeit is kihasználva, elkezdheti a gondos felkészülést
gyermeke jövőjének finanszírozására.

baba_mama_program_2Milyen futamidőben érdemes gondolkodni? 

Az AEGON Baba-Mama Program a biztosított korától függően 5–25 évig bármilyen időtartamra megköthető. Azonban minél később kezdi el a megtakarítást, annál rövidebb ideje lesz arra, hogy a kívánt összeget összegyűjtse. Kezdje hát el minél előbb!