Cégismertető

Hazai tapasztalat és nemzetközi háttér

Társaságunk évek óta az AEGON csoport egyik legsikeresebben működő vállalata. Több évtizedes hazai tapasztalatunk és stabil nemzetközi hátterünk is garanciát jelent arra, hogy személyre szabott, színvonalas szolgáltatásokkal álljunk ügyfeleink rendelkezésére.

Cégünk a hazai élet- és vagyonbiztosítási, valamint a befektetési piac egyik legnagyobb szereplője. Az AEGON Magyarország cégcsoport jelenleg már négy leányvállalattal rendelkezik, így az ügyféligényeket rendkívül széles spektrumon tudjuk kiszolgálni, legyen szó nyugdíjpénztári, befektetési vagy hiteltermékekről a biztosítások mellett.

Folyamatosan bővülő termékkínálat

Életbiztosításaink nemcsak biztosítási védelmet, hanem egyben kedvező, hosszú távú megtakarítási lehetőséget is kínálnak. Biztosítási programjainkkal gondoskodhat gyermeke jövőjéről, a család anyagi biztonságáról, a nyugdíjas évek gondtalanságáról vagyis alapot teremthet az életével, egészségével kapcsolatos kockázatok csökkentésén túl bármely komolyabb anyagi forrást igénylő, hosszabb távú céljához is. Azon ügyfeleink számára is megoldást kínálunk, akik lakás célú hitelük fedezeteként életbiztosítási programot igényelnek.

Az elmúlt időszakban az AEGON Magyarországnál kidolgoztuk euró díjfizetésű és szolgáltatású megtakarítási termékünket és az egészségi állapot alapján kedvezményeket nyújtó, magas biztosítási összegű kockázati életbiztosításunkat is, amely magánszemélyek, de cégek kulcsemberei számára is egyre vonzóbb termékünk. Kifejezetten a hölgyek számára is kínálunk speciális – megtakarítással együtt is köthető – egészségi igényeikre szabott biztosítási megoldást. Életbiztosítási termékeink előnye, hogy személyre szabottak és rugalmasak, hiszen a kiegészítő biztosítások segítségével minden ügyfelünk saját igénye szerint alakíthatja ki a feltételek keretei között biztosítási csomagját, illetve ügyfeleink tetszés szerint megválaszthatják a biztosítás időtartamát is.

Cégünk a lakásbiztosítási piacon 33 százalékos piaci részesedéssel vezető helyen áll, közel 1 millió lakást az AEGON Magyarország biztosít hazánkban. Lakásbiztosításainkkal nemcsak vagyontárgyai, hanem családtagjai védelméről is gondoskodhat. A kiegészítőinkkel az Exkluzív és assistance szolgáltatásunkkal speciális károk bekövetkeztekor is segítünk ügyfeleinknek. Társasház és Lakásszövetkezet Komplex Biztosításunkkal egy szerződés keretében a pincétől a padlásig, az egyéni lakásoktól a közös helyiségekig terjedően biztosíthatja közvetlen lakókörnyezetét.

Útitárs Casco gépjárműbiztosításunkat ügyfeleink az alap- és kiegészítő biztosítások széles kínálatából igényeiknek megfelelően állíthatják össze.

Személyre szabott és rugalmas szolgáltatások

Országszerte közel 2.500 szakképzett tanácsadó kollégánk áll élet-, illetve vagyonbiztosítási kérdésekben ügyfeleink rendelkezésére. Korszerű, telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével otthonába visszük az AEGON Magyarország szolgáltatásait. Az elmúlt évben több mint hatszázezren választották a kényelmes telefonos ügyintézés lehetőségét Információs Vonalunk segítségével.

European_Business_AwardsTársaságunk modern technikai háttere biztosítja, hogy ügyfeleinknek magas szintű szolgáltatást nyújthassunk, melynek fontos eleme a kárkifizetés gyorsasága is. Ennek alapja, hogy társaságunk minden lehetséges kommunikációs csatornán biztosítja ügyfelei számára a kapcsolatfelvételt. Ma már a bejelentett károk több mint 20 százalékát azonnal, telefonon keresztül eldöntjük, és néhány napon belül a szolgáltatási összeget is kézhez kaphatják a károsultak, hogy a bajban, mihamarabb hozzájussanak a szükséges segítséghez.


alkusz160
A FBAMSZ 2008. évi Minőségbiztosítási Versenyét a személybiztosítások kategóriában az AEGON Magyarország nyerte.