Gyerek van a családban? Új biztosításra is szükség lesz!

2016. június 24.

A gyerekek születése előtt még el se tudjuk képzelni, mennyi minden kárt tud okozni a csöppség pillanatok alatt. Egy csapásra veszélybe kerül a szomszéd autója, ablaka, a kárt pedig kötelességük megtéríteni. Ezért jó, ha rendelkezünk a lakásbiztosításunk mellett kiegészítő felelősségbiztosítással is.

Egy totyogó kicsi gyerek bármibe belekapaszkodik, felvesz, eldob gondolkodás nélkül. Mindent kipróbál, megvizsgál, és nem is gondolnánk, mennyi erő lakozik a kis kezeiben. Minél nagyobb a gyerek, annál gyorsabb, erősebb, és sok játéknak induló mókából kár keletkezhet.

Szülőként erre mielőbb készüljünk fel annak érdekében, hogy a káreset bekövetkeztekor tudjunk kihez fordulni segítségért.

Melyek azok a tipikus helyzetek, amikor jól jön a felelősségbiztosítás a családnak? Például amikor a bicikliző gyerek nekimegy a közös beállón parkoló autónak, behorpasztja, letöri a tükrét. Egy-egy autónál ilyenkor akár százezres nagyságrendű kár is keletkezhet, amelyet biztosítás hiányában nekünk kell megtéríteni. Az Aegon Gólyahír Lakásbiztosítás* akár 22 millió forintig is megtéríti a kárt.

Amikor már labdázik a gyerek, berúghatja a szomszéd ablakát vagy a ház pinceablakát. Az üvegcserét szintén nekünk kell megtéríteni, hacsak nem rendelkezünk felelősségbiztosítással.

Ez egy olyan értékes biztosítási elem, amelyre minden családnak szüksége van.

Tudva, hogy a biztosításunk révén fedezhető a kár, sokkal nyugodtabban tudjuk megbeszélni a helyzetet a joggal mérges szomszéddal, hiszen biztosítani tudjuk róla már az első pillanatban, hogy kifizetjük a keletkezett kárt. A biztosítónk pedig nem csupán az anyagiakkal segít, de az esetleges javításhozszükséges szakember elérésében is.

Bővebb információért keresd az Aegon Gólyahír Biztosítást*, amelyet kifejezetten kisgyerekes szülők számára alkottunk meg.

*Az Aegon Gólyahír Lakásbiztosítás egy fantázia név az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Lakás és Szabadidő Biztosítás Plusz termékére alapozva, kifejezetten a kisgyerekes családok igényeinek megfelelően összeállított kockázatokra.

Visszahívást kérek

Visszahívást kérek!

Amennyiben termékeinkről szeretnél felvilágosítást kérni, kérj kollégáinktól visszahívást!