Van segítség, ha ellopják a babakocsit

2016. június 24.

A gyerekes szülők tudják, milyen rossz érzés, ha ellopják a bolt elől vagy a kertből a csemete értékes babakocsiját… Szerencsére ma már erre az értékünkre is köthetünk biztosítást!

Az Aegon Gólyahír Lakásbiztosítást* kimondottan kisgyerekes családok számára állították össze azzal a céllal, hogy otthonukat és a számunkra fontos értékeket biztonságban tudhassák.

Az egyik legdrágább felszerelés, amit egy baba az első napoktól kezdve használ, az a babakocsi. Egyes modellek százezer forintnál is többe kerülnek, így nem csoda, hogy elvesztésük igazi veszteség a család számára, csakúgy, mint az akár 40 ezer forintba kerülő bicikliké is. Az Aegon Gólyahír Lakásbiztosítás* ugyanakkor olyan speciális esetekben is fedezetet nyújt a család számára, mint amilyen például egy babakocsi vagy sportszer ellopása.

Tipikus helyzet, hogy egy szűk boltba a család nem viszi be a babakocsit, hanem leparkolja azt a járdán, csakúgy, mint a gyerek kismotorját, futóbiciklijét, kerékpárját. Sokszor azonban a tolvajok kihasználják az alkalmat, és mire a család végzett a bevásárlással, az értékes játékoknak, sportszereknek, babakocsinak már hűlt helye.

Az Aegon Gólyahír Lakásbiztosítás* évente egyszer 100 ezer forintig megtéríti a kárt a családnak abban az esetben is, ha a jármű, sportszer az utcáról vagy bevásárlóközpontban stb. tűnt el, tehát nem volt elzárva. A hagyományos biztosítások ugyanis általában csak a garázsból, zárt tárolóból ellopott eszközökre szóltak eddig. Az Aegon Gólyahír Lakásbiztosítás* ebben is egyedülálló.

A biztosítás ráadásul nem csupán Magyarország területén belül érvényes, hanem bárhol, a kockázatviselésen kívül, de az Európai Unión belül hasonló kár éri a családot, számíthat a biztosító segítségére. Így a külföldi nyaralásra is nyugodtan magunkkal vihetjük a babakocsit és a gyerek kedvenc sporteszközeit is.

Szeretnél többet megtudni az Aegon Gólyahír Lakásbiztosításról*? Kérj visszahívást szakértő kollégáinktól!

*Az Aegon Gólyahír Lakásbiztosítás egy fantázia név az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Lakás és Szabadidő Biztosítás Plusz termékére alapozva, kifejezetten a kisgyerekes családok igényeinek megfelelően összeállított kockázatokra.


Visszahívást kérek

Visszahívást kérek!

Amennyiben termékeinkről szeretnél felvilágosítást kérni, kérj kollégáinktól visszahívást!