Aegon Jövőtervező életbiztosítás
Baba-Mama Program csomag

Szülővé válni, szülőnek lenni csodálatos és nehéz feladat. Ezzel az új szereppel egy olyan kalandra indultok, ami az örömök, az életre szóló élmények mellett fontos felelősséggel, komoly döntésekkel is jár. Ebben mindenkinek jól jön a segítség.

A Jövőtervező életbiztosítás Baba-Mama Program csomagját azoknak a babát váró anyukáknak és apukáknak, friss szülőknek és kisgyermekes családoknak ajánljuk, akik szeretnének minél előbb belevágni gyermekeik anyagi biztonságának megalapozásába.

Életkorotoktól függően 5-25 évig bármilyen időtartamra megköthetitek a Baba-Mama Program csomagot, és természetesen nemcsak az anyukák biztosíthatók, hanem az apukák is. Tudjuk, hogy nincs nagyobb megnyugvás egy szülőnek, mint ha tudja, bármi is történjen, gyermeke biztonságban van, és megkap minden szükséges támogatást. Erre pedig érdemes már a pici érkezésekor gondolni!

A Jövőtervező életbiztosítás Baba-Mama Programcsomagja egyedi kiegészítőkkel teljesen a kisgyermekes család igényeihez igazítható és évekkel később is rugalmasan alakítható.

Amennyiben kérdésed van az Aegon Jövőtervező életbiztosítás Baba-Mama Program csomaggal kapcsolatban, kérj visszahívást szakértő kollégáinktól!

Visszahívást kérek

Visszahívást kérek!

Amennyiben termékeinkről szeretnél felvilágosítást kérni, kérj kollégáinktól visszahívást!