Gólyahír lakásbiztosítás 1

Szülőként biztosan megtapasztaltátok, hogy olyan dolgokra is képesek vagytok, amikről korábban nem is hittétek volna. A gyerekek érkezésével az egész életetek új fordulatot vett, megváltoztak a hangsúlyok, az otthon, a felelősség és a biztonság is egészen új értelmet nyert.

Az Aegon Gólyahír Lakásbiztosítást Nektek, kisgyermekes szülőknek ajánljuk. Azoknak az anyukáknak és apukáknak, akik előrelátóan fel szeretnének készülni arra, hogy a váratlan helyzetekben is közel legyen a megoldás.

Örömök és megoldandó feladatok érkeznek egymás után, a megoldásokra egyre gyorsabban és hatékonyabban éreztek rá. „Nincsen semmi baj, nem történt semmi” – mondjátok sokszor a gyerekeknek, mert kézben tartjátok az eseményeket. A kis sérülések begyógyulnak, a kedvenc kisautót megjavítjuk, a maci oldalán a szakadást be lehet varrni.

Azonban vannak helyzetek, amikor az egész családot, az otthonotokat, az értékeiteket is érintő komolyabb problémákkal szembesültök. Egy vihar alaposan megrongálja a házat, egy szekrény vitrinajtaja darabokra törik, a játszótér mellől ellopják a babakocsit...

Ilyenkor megnyugtatjátok a gyerekeket, „nincsen semmi baj...”, de közben arra gondoltok: „hogyan fogjuk ezt most egyedül megoldani?”.

Ez teljesen természetes – előbb-utóbb a legtöbb kisgyerekes család szembesül egy olyan váratlan eseménnyel, amit saját erőből megoldani nagyon nehéz. Az is természetes, hogy az ilyen helyzeteket igyekeztek megelőzni és gondos szülőként tenni azért, hogy ha baj van, legyen hová fordulni.

Az Aegon Gólyahír Lakásbiztosítással szeretnénk hozzájárulni a családotok és az otthonotok teljes biztonságához, megnyugtató támogatást és hatékony válaszokat adni olyan helyzetekben, amelyekben segítségre van szüksége a családnak.

Amennyiben kérdésed van az Aegon Gólyahír Lakásbiztosítással kapcsolatban, kérj visszahívást szakértő kollégáinktól!

1. Az Aegon Gólyahír Lakásbiztosítás egy fantázia név az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Lakás és Szabadidő Biztosítás Plusz termékére alapozva, kifejezetten a kisgyerekes családok igényeinek megfelelően összeállított kockázatokra.

2. A kockázatviselés helyén kívül, az Európai Unión belül.

Visszahívást kérek

Visszahívást kérek!

Amennyiben termékeinkről szeretnél felvilágosítást kérni, kérj kollégáinktól visszahívást!