HELP balesetbiztosítás

Az Aegon Help számos olyan váratlan helyzetre anyagi biztonságot teremt családotok számára, amikor egy balesetből adódóan sérül meg valaki vagy a felépülés egyéb kiadásokkal jár.

Egy ütközés a gyerekek torna óráján, vagy egy rossz mozdulat a konyhában otthon – kisebb-nagyobb balesetek bárhol előfordulhatnak. Kirándulás vagy játék közben nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is óhatatlanul elesnek néha, véletlenül nekimennek egymásnak, szerencsétlenül nyúlnak a feléjük dobott labdáért.

A legtöbbször csak leporoljuk magunkat vagy felteszünk egy ragtapaszt és mehet minden tovább. Ha azonban orvosi segítségre is szükség van, gipszelni kell egy végtagot vagy hosszabb ideig ágyhoz kötve, kórházban kell maradni, már fontos, hogy legyen hová fordulni anyagi támogatásért is.

Szülőként megnyugtató tudni, hogy előre gondoskodtunk a segítségről, ha hirtelen kiadással jár egy-egy baleset. Az Aegon Help segít nektek felkészülni arra, hogy se a balesetek, se a felépülés során felmerülő költségek ne okozzanak megterhelést a családnak. A csomagokat úgy alakítottuk ki, hogy passzoljanak a különböző családok változatos életmódjához, így ti is megtaláljátok ajánlatunkban a nektek való legjobb balesetbiztosítási megoldást.

Amennyiben kérdésed van az Aegon Help balesetbiztosítással kapcsolatban, kérj visszahívást szakértő kollégáinktól!

Visszahívást kérek

Visszahívást kérek!

Amennyiben termékeinkről szeretnél felvilágosítást kérni, kérj kollégáinktól visszahívást!