Jövőtervező életbiztosítás

Az Aegon Jövőtervező életbiztosítással olyan támogatást kapsz, amivel tragédiák esetén sem kerül veszélybe családod anyagi biztonsága, sőt a védelmet megtakarítással is kombinálhatod.

Amikor újszülött érkezik a családba, gyakran elképzeljük, kire fog legjobban hasonlítani, vajon milyen lesz a hangja, ha beszélni kezd. Miben lesz tehetséges, mi lesz majd a kedvenc tantárgya az iskolában. Látjuk magunkat, ahogy büszkélkedünk a diplomájával, amikor pezsgőt viszünk a lakásavatójára, és amikor megismerjük azt, akivel összeköti az életét. Ezen az úton sok kaland és feladat vár rá, mi pedig szülőként minden szükséges agyagi feltételt igyekszünk megadni ehhez.

Ez természetesen hosszú folyamat, ami sok tervezést és előrelátást igényel. Az Aegon Jövőtervező életbiztosítás a szülők korától függően 5-25 évig bármilyen időtartamra megköthető, de minél előbb kezditek el a megtakarítást, annál több időtök lesz arra, hogy a kívánt összeget összegyűjtsétek különböző céljaitokra. Érdemes ezért minél előbb belevágni!

A kicsik speciális iskolai képzése, vagy a középiskolai kiadások utáni legmegterhelőbb időszak a felsőoktatás, ez komoly anyagi nehézséget jelenthet egy családnak. Manapság egyre kevesebb államilag finanszírozott férőhely van az egyetemeken, és az is természetes, hogy a diákok külföldi tanulmányokban is gondolkodnak. Jó, ha időben gondoltok ezekre a helyzetekre, és felkészültök a velük járó kiadásokra, hogy semmi akadály ne álljon gyermeketek céljainak és tehetségének útjába.

Az Aegon Jövőtervezőt nektek ajánljuk, ha már gyermeketek születésétől szeretnétek elkezdeni jövőjének megalapozását, vagy ha egy nem várt tragédia, betegség esetére is szeretnétek felelősségteljesen gondoskodni családotok anyagi biztonságáról.

Amennyiben kérdésed van az Aegon Jövőtervező életbiztosítással kapcsolatban, kérj visszahívást szakértő kollégáinktól!

Visszahívást kérek

Visszahívást kérek!

Amennyiben termékeinkről szeretnél felvilágosítást kérni, kérj kollégáinktól visszahívást!