Jövőtervező életbiztosítás

A szülői szeretet a legfontosabb támogatás, amit egy gyermek élete során kaphat. Gyermeked jövőjének biztosításához azonban éppúgy szükséges a megfelelő anyagi háttér is. Ezért ajánljuk neked az Aegon Jövőtervező megtakarítási célú életbiztosítást, mellyel olyan támogatást kapsz, amivel tragédiák esetén sem kerül veszélybe családod anyagi biztonsága, sőt a védelmet megtakarítással is kombinálhatod, hogy később minden álma valósággá válhasson!

Ez természetesen hosszabb folyamat, ami sok tervezést és előrelátást igényel. Ugyanakkor az időben elindított rendszeres befizetéssel később jelentős megtakarítást érhetsz el, és a kitűzött célokat is könnyebben elérheted!

Az Aegon Jövőtervezővel:

  • támogathatod gyermeked taníttatását, életkezdését,
  • gyűjthetsz nagyobb, akár milliós összegű kiadásokra.

Az Aegon Jövőtervező életbiztosítás a szülők korától függően 5-25 évig bármilyen időtartamra megköthető, de minél előbb kezditek el a megtakarítást, annál több időtök lesz arra, hogy a kívánt összeget összegyűjtsétek különböző céljaitokra. Érdemes ezért minél előbb belevágni!

Céljaid elérésében mi is segítünk!

A legalább 15 000 Ft havi díjú és minimum 15 éves időtartamra kötött Aegon Jövőterveződ esetén a szerződés lejártakor ügyfélbónuszban részesülsz, melynek keretében szerződéseden egy éves biztosítási díjat jóváírunk, azaz minimum 180 000 forintot.

Nektek ajánljuk az Aegon Jövőtervező életbiztosítást, ha már gyermeketek születésétől szeretnétek elkezdeni jövőjének megalapozását, vagy ha egy nem várt tragédia, betegség esetére is szeretnétek felelősségteljesen gondoskodni családotok anyagi biztonságáról.

Amennyiben kérdésed van az Aegon Jövőtervező életbiztosítással kapcsolatban, kérj visszahívást szakértő kollégáinktól!

Visszahívást kérek

Visszahívást kérek!

Amennyiben termékeinkről szeretnél felvilágosítást kérni, kérj kollégáinktól visszahívást!