Relax Plusz nyugdíjbiztosítás

Amikor szülővé válunk, természetes, hogy igyekszünk a kezdetektől anyagilag is megalapozni gyermekünk jövőjét. Gondolunk a taníttatására, a lakhatására és minden olyan részletre, ami az önállóvá válásáig felmerülhet. Aztán amikor kirepül a családi fészekből, összeköti valakivel az életét, egyszer csak szembesülünk vele, hogy hamarosan akár nagyszülők is lehetünk, és ezzel átlépünk egy új életszakaszba. Mindannyian szeretnénk elkerülni, hogy gyermekeinkre háruljon a feladat, hogy ők gondoskodjanak a mi időskori anyagi biztonságunkról.

Köztudott, hogy a mai demográfiai adatok alapján erősen indokolt az állami nyugdíjat valamilyen magánmegtakarítással is kiegészíteni. Az Aegon Relax Plusz nyugdíjbiztosítást azoknak ajánljuk, akik szeretnének időben felkészülni arra, hogy ez az időszak is tartalmasan, kiegyensúlyozottan teljen számukra, és ne kelljen anyagi nehézségekkel küzdeniük időskorukban se.

Ha már kisgyermekes szülőként belevágtok a nyugdíjcélú megtakarításba, biztosak lehettek benne, hogy megnyugtató anyagi biztonságról gondoskodtatok az aktív évek utáni időszakra is. Az Aegon Relax Plusz emellett életbiztosítási védelmet is nyújt számotokra, sőt élhettek a nyugdíjbiztosítások 20%-os adóvisszatérítési lehetőségével is, amivel évente akár 130 000 forinttal is gyarapíthatjátok megtakarításotokat.

Az Aegon Relax Plusz már 18 éves kortól megköthető, így gyermeketek nagykorúvá válásakor érdemes számára is elkezdeni az öngondoskodást. Minél korábban indítjátok el nyugdíjbiztosításotokat, várhatóan annál nagyobb összeggel egészíthetitek ki nyugdíjatokat.

Amennyiben kérdésed van az Aegon Relax Plusz nyugdíjbiztosítással kapcsolatban, kérj visszahívást szakértő kollégáinktól!

Visszahívást kérek

Visszahívást kérek!

Amennyiben termékeinkről szeretnél felvilágosítást kérni, kérj kollégáinktól visszahívást!