Világlátó utasbiztosítás

Mindig izgalmas, mikor útra kel a család. Legyen az pár napos kirándulás vagy hosszabb nyaralás, indulás előtt ezer dolog kavarog a fejünkben; Vajon minden megvan? Elpakoltuk a játékokat, tápszert, ruhákat? Mi történhet az úton? Mindenre felkészültünk?

Világlátó Utasbiztosításunk hozzátok alkalmazkodik!

Dobó Ági Anya, háziasszony, dolgozó nő, volt szépségkirálynő és az IgazAnya blog írója. Youtube csatornáján számtalan pillanatot osztott már meg a gyermekes mindennapokról, de most azt is megmutatja milyen két kisgyermekkel nekiindulni a nagyvilágnak. Első útja a csodás Seychelle szigetekre vezetett, de most azt is megmutatja, milyen felkészülés szükséges akkor, ha a KisCsalád síelni indul.

Nekünk fontos az előrelátó gondoskodás!

Váratlan események mindig történhetnek, késik a repülőjáratunk, begyullad gyermekünk füle, sürgős orvosi segítségre lenne szükség… Ilyenkor nagy segítség egy jól megválasztott utasbiztosítás. Különböző csomagajánlataink segítségével „utazásodra” szabhatod a biztosításodat anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd. Rugalmasan online kalkulátorunk segítségével is megkötheted biztosításunkat, így az utazás kényelme már otthonodban megkezdődik!

Ha kíváncsi vagy hogyan, nézd meg Ágiék készülődését a nagy útra :)


Díjazzuk a biztonságot!

Kösd meg utasbiztosításodat kedvezményes áron! Minden- a Baba-Mama Program kalkulátorával kötött- Arany és Platina csomagra 5% kedvezményt adunk! A kedvezmény a visszavonásig érvényes!

MEGKÖTÖM A KEDVEZMÉNYES BIZTOSÍTÁST

Amennyiben kérdésed van az Aegon Világlátó utasbiztosítással kapcsolatban, kérj visszahívást szakértő kollégáinktól!

Visszahívást kérek

Visszahívást kérek!

Amennyiben termékeinkről szeretnél felvilágosítást kérni, kérj kollégáinktól visszahívást!