Aegon Baba-Mama Program

2017. május 18.

Az Aegon Baba-Mama Programot várandós kismamáknak és édesanyáknak hoztuk létre.

Egy világot felfedező gyermek a családban új biztosítási igények megjelenését is jelentheti, ezért a Programunkkal elkötelezetten támogatjuk a családokat abban, hogy ez az életre szóló kaland felhőtlen lehessen. A kifejezetten kisgyerekes családok igényei alapján összeállított biztosításaink segíthetnek abban, hogy a kisgyerekes szülők a családot, az otthont és minden egyéb fontos értéket biztonságban tudhassanak.

A Baba-Mama Programban az Aegon stratégiai partnere a PromoBox Kft.

A PromoBox Magyarország családmarketinggel foglalkozó piacvezető cége. Legfontosabb célkitűzésük, hogy a várandósság első napjaitól kezdve a családok mellett legyenek és segítsék az édesanyákat, az édesapákat az örömteli, de új kihívásokkal és kérdésekkel teli időszakban.

Hol találkozhatsz a PromoBox és az Aegon Biztosító további szolgáltatásaival, ajándékaival?

  • PromoBox BabaCsomag: a BabaCsomagot egyedülálló módon minden magyarországi szülészeten, a szülést követően vehetik át az édesanyák.
  • Édes Kisbabám könyv: hasznos, szakértőktől származó, korszerű tanácsokat tartalmazó babagondozási kiskönyv 0-12 hónapos korig. Megtalálható a PromoBox BabaCsomagban.
  • ApaVilág: praktikus, olvasmányos kiadvány, mely a kezdő apukák számára könnyíti meg az apaszerepre való ráhangolódást és a bekapcsolódást a baba gondozásába. Megtalálható a PromoBox BabaCsomagban.
  • VárandósCsomag: a várandósság időszakában segít hasznos információkkal, ingyenesen átvehető az Alma Gyógyszertárak országos hálózatában.
  • BabaVáró kiadvány: a várandósság ideje alatt felmerülő kérdésekre ad választ, illetve tanácsokkal látja el a kismamákat, megtalálható a VárandósCsomagban.
  • Édes Kisbabám mobil applikáció: a fogantatástól egészen a pici egy éves koráig segíti a szülőket számos funkcióval (pl. szüléskalkulátor, Babanapló) és folyamatosan frissülő, értékes tartalommal. Elérhető iOS, Android, MobilWeb felületeken.
  • PromoBox hírlevél: segítségével az Édesanyák elsőként értesülhetnek az őket érintő újdonságokról.
  • Rendezvények: a partnereit képviselő PromoBox állandó résztvevője, kiállítója a várandósoknak és kisgyermekeseknek szervezett országos rendezvényeknek.